Even voorstellen

Bert & de rest

Al meer dan 35 jaar is Zoutelande niet voor niets de favoriete vakantiebestemming van onze familie. Tot en met 2013 kwamen we hier met onze geliefde echtgenoot, (schoon)vader en opa Bert. Sinds 2013 komen we er nog steeds met heel veel plezier en brengt Zoutelande ons in gedachte bij Bert aan zee. Corrie, Bart & Janine, Naut, Kate, Bernt en hond Jackie heten je van harte welkom!

Wat een geluk dat we eind 2019 twee woningen konden aankopen en geheel hebben kunnen renoveren. Alle 35 jaar praktijkervaring hebben we aan handigheidjes en weetjes op een praktische wijze in de woningen verwerkt. Het uitgangspunt van een verblijf in onze vakantiewoningen is het beleven van een zorgeloze en ontspannen vakantie.

Meer over Bij Bert

Wij genieten wanneer onze gasten, net als wij, willen genieten in een ontspannen omgeving, mooie materialen en inrichting weten te waarderen en met familie, gezin, vrienden, huisdier lekker willen struinen door de duinen, fietsen door de bossen, een terrasje pikken, boetiekjes bezoeken en het moois willen bekijken in een van de vele ongerepte dorpjes in de omgeving. Maar bovenal op 5 minuten loopafstand van het strand, heerlijk het zand onder je voeten te voelen en de zee in te lopen…

Woningen met een bijzonder karakter, verworven vanuit liefde en met veel liefdevolle aandacht gerenoveerd en ingericht. Om je het ultieme vakantiegevoel te laten ervaren en je tegelijkertijd thuis te laten voelen. Wij hebben voor jou aan alles gedacht zodat je alleen maar hoeft te genieten en aan het einde van je vakantie echt uitgerust en tot rust gekomen bent. Bij Bert aan Zee is bedoeld om fijne geluksmomenten te beleven en mooie herinneringen te maken.

Rondom Bij Bert

De woningen liggen op het park ‘Zee, Bos en Duin’ op slechts 5 minuten lopen van de zee en duinen in een bosrijke, fietsvriendelijke omgeving.

De beide woningen hebben afgesloten en private terrassen rondom met opstelplaats en oplaadpunt voor de fiets en worden verhuurd met een parkeerplaats per woning op het naastgelegen privé parkeerterrein. Het park is autoluw en kindvriendelijk (basketbalveldje, panna-kooi, speeltuin, tafelvoetbal- en pingpongtafel).

Het centrum van Zoutelande is van alle faciliteiten voorzien en erg gezellig qua boulevard, terrasjes, boetiekjes etc. op 5 min. fietsen of 10 min. lopen. Domburg, Middelburg, Vlissingen en vele andere typische Zeeuwse dorpjes (Veere, Westkapelle, Meliskerke) zijn binnen 5 tot 15 min. te bereiken.

Meer informatie