Bij Bert… in het algemeen

een tikkeltje luxe

De twee vakantiewoningen van ‘Bij Bert aan Zee’ zijn zo ingericht dat allerlei gezins-, familie- en overige samenstellingen zich er welkom voelen. Al onze ruim 35 jaar vakantie-ervaring hebben we met plezier verwerkt in het zo comfortabel en praktisch mogelijk inrichten van de woningen en rondom. Met een klein tikkeltje luxe, want dat mag op vakantie!

Wij geven je graag de persoonlijke aandacht die je als gast verdient. Op afstand weliswaar, maar daarom niet minder oprecht. We maken het graag iedereen naar de zin Bij Bert aan Zee. De woningen zijn erg kindvriendelijk en -veilig. Met (kleine) kinderen ben je dan ook van harte welkom. Ook is er per woning plek voor een huisdier. In overleg maken we het ook deze naar de zin. Ideaal voor honden is dat de percelen volledig zijn omheind.

fantastische ligging

Aangezien de woningen recht tegenover elkaar liggen, lenen ze er zich goed voor om gelijktijdig te boeken en zo met meerderen gezamenlijk op vakantie te gaan en toch de nodige privacy te bewaken. De percelen bieden voldoende ruimte om bijvoorbeeld gezamenlijk aan een lange tafel te eten of recreëren. De terrassen zijn rondom volledig afgeschermd met een groene haag en achter de toegangspoortjes staan privacyschermen. Bekijk de 4-persoons woning en de 6-persoons woning.

En dan is er nog Zoutelande. Prachtig bezongen door Blof en dé plaats in Nederland waar je de beste kans maakt op de meeste zonuren per jaar! Waar de uitgestrekte stranden, duinen, bossen en weilanden veel wandel- en fietsplezier en ontspanmomenten bieden.

Bekijk de 6p woning

wat kun je verwachten Bij Bert aan Zee?

Zoals vakantie bedoeld is; met een goede bak koffie, al luierend in je ligstoel een krantje lezen. Ongedwongen en comfortabel vakantie vieren, omringd door natuurlijke materialen, praktische oplossingen, een goed bed, een overcomplete keuken en schoon en comfortabel sanitair.

Wij hebben met veel plezier onze woningen gerenoveerd en daarbij gedacht aan de gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid van materialen en gebruiksvoorwerpen. Dit maakt het gemakkelijk om er met zorg van te genieten en tevens met het milieu in het achterhoofd gebruik van te maken. Zie hier de beschikbaarheid 6p woning & beschikbaarheid 4p woning

Het is een plek waar je wil zijn, waar ook jij geweest moet zijn, waar je lekker kunt wegdromen…Bij Bert aan Zee

Bekijk de 4p woning