Antwoorden

Hieronder de antwoorden op de voor ons bekende 'meest gestelde vragen' - komt er een nieuwe bij, dan vullen we het antwoord aan!

Laatste update 14 april 2022

Sind die Informationen auch in deutscher Sprache verfügbar?

Selbstverständlich! Klick bitte hier für den digitalen Informationsordner. Dort liest du alles über Bij Bert aan Zee und die Möglichkeiten.

Du kannst über unseren Vermietungspartner ‘Welcome in’ buchen via diese Links:

Wohnung 4 Personen

Wohnung 6 Personen

Lese bitte auch: Kostenlose stornierung -> Urlaub Garantie 2022

Informationen über dein Aufenthalt in Zeeland während der Corona-krise liest du hier

Hoe gaan we om met COVID-19 maatregelen Bij Bert aan Zee?

Vanzelfsprekend houden wij ons aan de meest recent gestelde maatregelen door de Nederlandse overheid.
Om de weg naar het boeken van een ontspannen verblijf te vergemakkelijken hanteren wij de ‘Vakantie Garantie’ voor je vakantie 2022. Lees er alles over via https://bit.ly/2KnX8he

Vanaf het boeken meteen wegwijs? in onze digitale informatiemap vind je alle informatie en aanbevelingen

Bekijk onze digitale informatiemap voor de routebeschrijving, parkeren, de woningen, de omgeving, fiets- en wandelroutes en onze tips voor de leukste adressen en een volledige reisgids voor Zeeland.

Wanneer ik ga boeken word ik naar een andere site geleid - klopt dit?

Ja, dat klopt. Je komt terecht in het boekingsgedeelte van onze verhuurpartner Welcome in.

Het uitgangspunt van een verblijf in onze vakantiewoningen is het beleven van een zorgeloze en ontspannen vakantie. Wij spannen ons met veel zorg en energie continu in om dit voor jou en toekomstige gasten te waarborgen.

Om dit op locatie en vrijwel dag en nacht waar te kunnen maken werken wij samen met Welcome in Zeeland. Zij nemen de schoonmaak, service en het bed-, bad- en keukenlinnen voor hun rekening. In de woning vind je in de informatiemap hun contactgegevens.

Kan mijn bezoek gratis parkeren? LET OP: wijziging vanaf 1 april 2021

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je bezoek gaat krijgen. Wie wil er nou niet naar Zoutelande?! Helaas biedt het parkeerterrein alleen ruimte voor gasten en is er standaard 1 parkeerplaats per woning beschikbaar. (Graag het parkeerbordje wat in de woning aanwezig is achter de voorruit plaatsen! Bij vertrek, graag retour in de woning)

Helaas heeft de gemeente Veere moeten besluiten om in al haar gemeenten, waaronder Zoutelande, betaald parkeren in te voeren. Want, zo zegt zij: “De dagtoerist betaalt door de parkeerbelasting ook een stukje mee aan de (toeristische) voorzieningen. Dat vinden we eerlijk, zij genieten immers ook van alles wat Gemeente Veere te bieden heeft.”

De tarieven per parkeerterrein voor 2022 vind je terug in de tarieventabel. Links het uurtarief en rechts het dagtarief. Meer info, klik hier.

(*) Bij o.a. de JUMBO is bij vertrek binnen 60 minuten het parkeren gratis. Trek een kaartje bij het parkeerautomaat bij de ingang van de Jumbo en leg deze zichtbaar achter de voorruit.

Wist je trouwens dat er in heel Zoutelande geen verkeerslicht te bekennen is? Dat is in principe ook niet nodig. Wel goed uitkijken op straat!

Is er beddengoed? en handdoeken? en keukenlinnen?

Ja, Ja en Ja :-). Dat doen we zodat we zeker weten dat iedereen er schoon en fris bij zit. Deze pakketten worden automatisch verwerkt in je reservering via onze agent. Scheelt een hoop bagage en het ligt bij aankomst voor je klaar.

Wanneer je het prettig vindt kun je een extra handdoekenpakket boeken. Vanwege hygiëne zit alles verpakt en hoef je alleen nog maar het door jou gewenste bed met jouw ‘smaakje’ kussen (want er is voor ieder wat wils) op te maken om vervolgens te genieten van een heerlijke nachtrust, een verfrissende douche en een complete keuken.

Mag ik een huisdier meenemen?

Dat zou toch echt niet eerlijk zijn: jullie op vakantie en je trouwe viervoeter achterlaten?! Daarom mag er per vakantiewoning 1 huisdier mee. Over het algemeen neemt men een hond mee, maar mocht je nou een ander dier mee willen nemen, neem gerust contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Ook voor dieren maken we het graag gezellig ‘Bij Bert aan Zee’. Wel moeten we helaas de gemeentelijke (honden)belasting doorberekenen.

Zijn er een wasmachine en droger aanwezig?

Jawel, alleen bij de 6-persoons woning (#51) vind je deze in het achterste gedeelte van de schuur, het zogenaamde ‘washok’. De 4-persoons woning heeft uiteraard ook een droogrek, dus een hoogstnoodzakelijk handwasje is zo weer droog.

Een groter gezelschap brengt ook meer (kleding)risico met zich mee. Je kunt dus voor dat grotere gezelschap dat ene wasje draaien wanneer bijv. de kids het echt te bont hebben gemaakt. Of net die kleding die je toch wel erg graag vaker draagt gedurende zomerse dagen…

We hebben wat wasmiddel op voorraad, maar neem gerust je eigen (klein)verpakking mee. Dan grijp je niet mis en hoef je jouw vertrouwde geur niet te missen.

Ps. bij mooi weer is het natuurlijk zeker zo lekker om je was aan de wind te laten drogen op het wasrek in plaats van in de droger

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Hoe lang je ook komt en op welke dag dat maakt niet uit. We zouden je graag te allen tijde welkom heten, maar uiteraard wel graag in een spik en span woning! Daar hebben we even tijd voor nodig. Om dit blijvend te garanderen kun je vanaf 16u inchecken op je aankomstdag en vragen we je om om 9.30u te vertrekken op je laatste dag.

Zo hebben we voldoende tijd voor de (verplichte) eindschoonmaak en houden we het voor iedereen plezierig en naar verwachting. Omdat we met codesloten werken ontvang je van tevoren de code en hoeft er dus geen sleuteloverdracht plaats te vinden.

Is er een borgregeling?

Wij hebben met veel plezier onze woningen gerenoveerd en daarbij gedacht aan de gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid van materialen en gebruiksvoorwerpen. Wij hopen dan ook dat je veelal met ‘gezond verstand’ gebruik maakt onze woningen.

Maar… Oeps! een bal door het raam. Een tuinstoel waar iemand doorheen zakt. Of een deurtje wat afbreekt. Het kan iedereen overkomen. Dit gebeurt meestal niet expres, maar het is wel vervelend. Onze verhuurpartner kent hiervoor een borgregeling en wij vragen je daarom om schade altijd en direct te melden. Dan komen we snel tot een passende oplossing!

Mag ik roken Bij Bert aan Zee?

Om het fris en fruitig te houden voor alle gasten mag er vanzelfsprekend binnen niet gerookt worden.

Om het ook buiten zonder kleerscheuren te laten verlopen is er goede asbak aanwezig waardoor asresten niet rondvliegen. Volledig gedoofde sigarettenresten graag bij het restafval deponeren.

Ik kom met mijn baby en/of kinderen, wat is er aanwezig?

Wat leuk! Niet voor niets hebben we Bij Bert aan Zee heel kindvriendelijk en – veilig gemaakt, dus ze zijn van harte welkom.

Op aanvraag hebben we beschikbaar:

  • een campingbedje met matras;
  • een kinderstoel met kussentje en plateau;
  • een aankleedkussen;
  • een badje;
  • een traphekje (voor de 6-persoons woning);
  • een mobiele box;
  • een juniorstoel voor 3-6 jarigen;

Geef svp tijdens het boekingsproces via onze verhuurpartner Welcome in Zeeland aan welke materialen je graag in de woning zou willen treffen tijdens je verblijf.

en standaard in de woningen hebben we:

  • heel veel (buiten)spelletjes, puzzels, boekjes, tijdschriften en speelgoed;
  • en kindertelevisiekanalen (soms wel even lekker om toch nog wat langer te kunnen blijven liggen 😉 )

Mag je BBQ-en bij Bert?

Jazeker! Wat is een zomervakantie zonder barbecue?!

Beide woningen hebben een tafelmodel Weber BBQ beschikbaar. We hopen dat elke gast de BBQ na gebruik schoon en netjes achterlaat. Het gebruik van een wegwerp barbecue is anders een alternatief. Deze zijn op meerdere plekken in Zoutelande te verkrijgen.

Waar kan ik mijn elektrische auto opladen?

Heb je een elektrische auto en wil je deze tijdens je verblijf opladen? Helaas kunnen wij je (nog) geen laadpaal aanbieden. In samenwerking met de gemeente verzorgt Allego openbare laadpalen in de gemeente Veere.

Gelukkig komen er steeds meer en steeds dichterbij.

Zie de locaties via: https://www.veere.nl/openbare-laadpalen