Welkom in Zoutelande - Welkom Bij Bert aan Zee

In het Zeeuwse dorp met de meeste zonuren van Nederland staan op 5 minuten loopafstand van de zee twee gerenoveerde, comfortabele vakantiewoningen op het park ‘Zee, Bos en Duin’. Hier maak je herinneringen, ontspan je, heb je lief, geniet je, rust je uit & meer! Een plek waar je wil zijn, waar óók jij geweest moet zijn, waar je lekker wegdroomt… Bij Bert aan Zee

Woning #49 - 4 personen

Wat een heerlijke woning! Volop privacy en een terras geheel rondom de woning. Op elk moment van de dag is er zon of juist schaduw. Het sfeervolle en bovenal praktische interieur maakt je vakantie compleet. Aan alles is gedacht. De overcomplete keuken is een genot, het kost moeite om onder de (regen)douche vandaan te komen en een apart toilet is wel zo prettig.

Een fijne woning om samen te vertoeven. Als koppel, maar zeker ook als gezin. Door de goede isolatie blijft het koel in de slaapkamers. De woning is praktisch ingericht met vele opbergmogelijkheden en vooral aan de kwaliteit van de bedden is veel aandacht besteed. In de lichte en gezellig woonkamer kom je samen, speel je, kijk je tv, rust je uit, geniet je!

 

Boeken

Woning #51 - 6 personen

Een feest om hier vakantie te vieren! Vooral buiten is het goed toeven op het grootste perceel van het park. Diverse zitjes en hoekjes brengen voor ieder wat wils. Binnen zet het feest zich voort. De lichte woonkamer biedt voldoende ruimte om te ontspannen, lezen, spelen, tv-kijken en meer.

De ‘Kinderen der Zee’ siert de wand in het eetgedeelte en in de complete keuken kook je graag, zelfs tijdens je vakantie! Het volledig vernieuwde sanitair (aparte toilet en badkamer met regendouche) laat je genieten. Goed slapen is een must. Daarom is er extra veel aandacht besteed aan goede matrassen, fijn beddengoed en kussens!

Boeken
  • Zee
    5 minuten lopen
  • Strand, duinen en bos
    5 minuten lopen
  • Dorpscentrum
    10 minuten lopen